Connect with us

Hír

Russell Wilson azt mondja, nem megy sehová

Russell Wilson helyzete elég bizonytalan volt az utóbbi időben, hiszen rengeteg spekuláció volt arról, hogy a Seahawks sztárirányítója nem elégedett Seattle-ben és távozni szeretne. Miután a Bears ajánlatait visszadobta a csapata, kvázi biztossá volt, hogy legalább erre az évre még maradni fog, erre pedig most Carlos Dunlap is ráerősített. A pass rusher elmondta tegnap az újságíróknak, hogy Wilson helyzetét is figyelembe vette, amikor a csapat ajánlatán gondolkodott, az irányító pedig a szavát adta, hogy maradni fog.

“Rákérdeztem, hogy maradni fog-e, mert ha visszatérek, akkor azért teszem, mert őt tartom az irányítómnak és ott akarom folytatni, ahol abbahagytuk. Azt mondta, hogy velünk van, maradni fog és hajrá Hawks. Nem fogom szó szerint idézni, de én így értelmeztem, amit mondott.”

– mondta Dunlap, via Mike Dugar.

Mindeközben a Hall of Famer Warren Moon egyébként azt mondta, hogy csúnya válást lát a Seahawks és Russell Wilson jövőjében. Lehet, hogy így lesz majd valamikor, de egyelőre az irányító biztosan marad Seattle-ben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!