Connect with us

Hír

Sean Payton kinézte magának Kyle Trasket?

Drew Brees visszavonulásával érdekessé vált a New Orleans Saints irányítóhelyzete és hosszú idő után ismét kérdőjelek vannak a poszton. Jelenleg Jameis Winston és Taysom Hill fog megküzdeni a kezdő posztért, és Sean Paytonéknak nem igazán lesz lehetőségük a drafton beruházni a legjobb ötnek tartott irányítóra. Épp ezért a másodvonalas QB-k közül válogathatnak csak, már amennyiben szeretnék. Jeremy Fowler információi szerint pedig kinézték maguknak Kyle Trasket, az ex-floridai irányítót, mint Drew Brees hosszútávú örököse.

Trask egy elég tapasztalatlan irányító, hiszen a gimnáziumi éveivel együtt összesen két évig volt kezdő QB, pedig már 23 éves. Egyáltalán nem mobilis játékos, de okos és a pontossága is rendben van. A legtöbben a második körbe várják, de ha igazak Fowler információi, akkor akár az első kör végén is csapatot találhat magának – a Saints jelenleg az 1/28-as picket birtokolja.

Persze könnyen lehet, hogy ez egy smokescreen Paytonék részéről, hogy valaki felmozogjon eléjük és így több játékos maradjon bent a számukra. A Saints mestere nem igazán szokta felfedni a kártyáit (senki sem tudott róla négy éve, hogy a Saints Mahomest draftolta volna, ha bent marad, illetve tavaly sem tudtuk, ki lesz a Saints kezdője Brees sérülésekor), nem szoktak ilyen, végül valósággá váló infók kiszivárogni New Orleansból, szóval egyelőre kezeljük fenntartásokkal ezt a hírt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!