Connect with us

Hír

Shanahanék nem árulják el senkinek, kit akarnak húzni

Az insiderek és ezáltal a fogadóirodák szerint egyértelműen Mac Jones a favorit azzal kapcsolatban, hogy a San Francisco 49ers kit fog választani az 1/3-as cetli birtokosaként. Elvileg a 49ersnek jelenleg semmi érdeke titkolózni, hiszen tudva, hogy Trevor Lawrence és Zach Wilson lesz az első két választott, gyakorlatilag olyan, mintha Kyle Shanahanék lennének az órán jelenleg.

Hátracserélni nyilván nem fognak, tehát felesleges titkolózni, épp ezért lehet azt gondolni, hogy az insiderek tudják, hogy ki lesz a választott. Bejelenteni nyilván nem fogják a csapatnál, egyrészt a lehetőség miatt, hogy mégis lecsúszik Wilson hozzájuk, másrészt az NFL is minél inkább szeretné, ha titok lenne minden pick a draft elején is.

Ian Rapoport most arról számolt be a Rich Eisen Show-ban, hogy a general manager John Lynch és a főedző Kyle Shanahan nem játssza ki a kártyáit, még a szervezeten belül sem mondják el, hogy kit akarnak választani, és csak egy nagyon szűk kör tudja valójában, mi is a terv. Ez konzekvens a korábbi évekkel, hiszen a 49ers jelenlegi rezsime híres arról, hogy nem szivárognak ki információk a draft terveikkel kapcsolatban.

Albert Breer is arról írt a héten, hogy Shanahan kapott értékeléseket az irányítókról a segédedzőktől, de a saját értékelését nem osztotta meg senkivel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!