Connect with us

Prémium cikkek

Sok hűhó semmiért – Texans FA-értékelő

A Texans kapcsán mindenki egy esetleges Watson cserében reménykedett, de ahogy az várható volt, ez egyelőre nem következett be. Ellenben a csapat nagyon is aktív volt a piacon, elég sok játékost szerzett meg, de hogy mi volt az elképzelés, azt azóta is keressük.

Távozók

J.J. Watt távozásával kapcsolatban már a kitekintőben leírtam az érzéseimet. Azt továbbra is tartom, hogy talán mindkét fél számára valahol előnyős döntés született. Rajta kívül Will Fullert sem tartotta meg a gárda, aminek Watson biztos nem örül, de nem volt feltétlenül indokolt az elkapó megtartása. Fuller legjobb esetben is egy WR2, aki nagyon limitált szerepkörben lehet eredményes. Főleg mély útvonalakon jönnek ki a játékának az előnyei, amelyeket Watson nagyon jól ki tudott használni, de ez véleményem szerint kevés egy elkapótól, ha magas fizetést akar. Ezen kívül a sérülései is aggasztóak, alig volt szezonja, amit végig tudott játszani. Nem csoda, hogy a Miamitól is csak egy éves szerződést kapott.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!