Connect with us

Prémium cikkek

Támadófal-leépítés – Raiders FA-értékelő

Azt gondolná az ember, hogy a Raidersnél azzal a céllal vághattak neki az idei szabadügynök-piacnak, hogy a liga legaljához tartozó védelmüket minden fronton megerősítsék, az eddig jól működő támadóegységet pedig egyben tartsák. Előbbire nem került sor teljesen, utóbbinak viszont nagyjából pont az ellenkezője történt… 

A tavalyi 8-8-as szezon után joggal várhatják az ezüstfekete alakulat szurkolói, hogy idén végre összejön a rájátszás. Szerződések átstrukturálásával, játékosok elcserélésével, kivágásával viszonylag nagy mozgásteret tudtak kialakítani a fizetési plafon alatt, ami azt jelentette, hogy egy top szabadügynökre is le tudtak csapni. Ez végül sikerült, és a legnagyobb hiányposztra érkezett meghatározó játékos. Üröm az örömben, hogy végül olyan játékosok is távoztak, akikre előzetesen biztosan nem számítottak, amivel a csapat erősségének számító támadófal megbomlott.

Távozók

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Click to comment

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!