Connect with us

Hír

William Jackson: Egy áldás elkerülni Cincinnatiből

William Jackson III öt évet töltött a Bengalsnál, idén viszont eligazolt Washingtonba. Annak nagyon örül, hogy egy elit védőfal mögött játszhat majd, és a jelek szerint egyáltalán nem fog neki hiányozni Cincinnati, legalábbis erről beszélt a 106.7 The Fan rádióban.

“Cincinnatiben elég sok a goromba szurkoló. A nyomorúság szereti a társaságot. Amikor semmi sem megy jól, akkor senki sem csinál semmi jót. Washingtonban ellenben az első naptól támogatnak. A Bengalsnál viszont az emberek… nem csoda, hogy nem nyernek semmit. Örülök, hogy elszabadultam, egy áldás elkerülni onnan és persze a legjobbakat kívánom nekik, de mostmár hajrá Washington.”

Jackson azt is megemlítette, hogy mivel Cincinnati nincs eléggé a rivaldafényben, ezért nem tudnak róla sem sokat a szurkolók országosan. Ezek szerint majd most megkaphatja ő is a rivaldafényt a fővárosban, ahová három évre $42 millióért írt alá. A Bengals mindeközben két játékossal helyettesítette a cornerbacket, a Steelersből érkező Mike Hiltonnal és a Cowboystól távozó Chidobe Awuzie-vel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!