Connect with us

Hír

20 éve az első körben draftolta a Panthers, most helyettes GM lett a csapatnál

A Panthers kinevezte a helyettes general managerét a tegnapi napon, aki nem más lett, Dan Morgan, akit a csapat 2001-ben az első körben draftolt linebackerként.

Morgan nagy szerepet játszott abban, hogy a Panthers védelme erősen feljavult (2001-ben az utolsó volt engedett yardokban, 2003-ban a második legjobb) és hogy a csapat bejutott a Super Bowl XXXVIII-be, ahol aztán alulmaradtak a Patriots ellenében, de a linebacker egészen hihetetlen 18 tackle-t szerzett azon a meccsen. Morgan 2004-ben All-Pro és Pro Bowler lett, azonban a sérülések miatt nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket és nem érte el a potenciálját. 2008-ban vonult vissza, és egyébként később beválasztották a College Football Hall of Fame-be is.

A foci után a front office-t célozta meg, először 2010-ben a Seahawksnál volt gyakornok a játékosszemélyzeti oldalon, ott ismerte meg jelenlegi főnökét, Scott Fitterert. A 42 éves ex-játékos Buffalóból érkezik egyébként, ahol a játékosszemélyzetért felelős igazgató volt Brandon Beane alatt. Sokan jövőbeli general managert látnak benne egyébként, ebben segítené, ha sikerülne a Panthersnek győztes útra lépnie a következő években.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!