Connect with us

Hír

A Bears megpróbálta elcserélni Nick Folest, többek közt az Eagleshöz is

A Chicago Bears tavaly nagy elkeseredésében cserélt Nick Folesért a Jaguarsszal, feladott egy negyedik körös draftcetlit és még az irányító szerződésének egy módosított verzióját is átvette, amivel még 2022-re is van garantált tartalma. Most azt szeretné a csapat, hogy valaki tegye meg ugyanezt a szívességet nekik, azonban a jelek szerint nincs érdeklődő. Adam Caplan arról számolt be, hogy a Bears megpróbálta elcserélni Folest, többek közt a Philadelphia Eaglesnek, azonban ez láthatóan nem sikerült.

A Bears idén leigazolta Andy Daltont egy évre $10 millióért, majd felcserélt egy jövő évi első körös picket is beáldozva Justin Fieldsért, akiben a hosszú távú megoldást látják. Három ilyen irányító pedig felesleges egy rosteren, így nem meglepő, hogy tovább akarják passzolni Folest, aki a szerződése miatt kivághatatlan.

Nem meglepő az sem, hogy Folest nem akarja senki átvenni, hiszen két évre még $9 millió garantáltat tartalmaz a szerződése (plusz jövőre még $3 millió nem garantáltat), tehát még cserének is drága, főleg a csökkentett fizetési sapka mellett. Nyilván van valamekkora hozzáadott értéke Folesnak az öltözőben és a QB-szobában, de limitált, hogy ez mennyi pénzügyi ráfordítást ér meg.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!