Connect with us

Hír

A Dolphins kivágta Bobby McCaint, majd leigazolta Jason McCourtyt

Idén is az AFC Eastben játszanak a McCourty fivérek, de ezúttal másik csapatban, miután Jason McCourty aláírt egy évre a Dolphinshoz. Így évente kétszer játszhat a Patriotsban játszó ikertestvére, Devin McCourty ellen, illetve újra együtt dolgozhat Brian Floresszel.

Jason egy évvel korábban került a ligába, de Devinnel ellentétben nem az elsőben, hanem mindössze a hatodik körben választották ki. 2009 és 2016 között a Titans játékosa volt, majd egy évnyi clevelandi kitérő után költözött New Englandbe, ahol három évig játszhatott együtt a testvérével és nyert egy bajnoki címet.

Karrierje legjobb szezonját Flores alatt teljesítette, a PFF-től például a 6. legmagasabb értékelést kapta. A tavalyi éve már nem sikerült annyira jól, a felé szálló labdák 63,6 százalékából elkapás lett, négy engedett TD mellett nem volt INT-je és 135-ös passer ratinggel dobáltak felé. Alapvetően csere lesz Xavien Howard és Byron Jones mögött, illetve a tavalyi első körös Noah Igbinoghene-nal küzdhet meg majd a nagyobb játéklehetőségért.

Az igazolás előtt a Dolphins kivágta a safety Bobby McCaint, ezzel $5,65 milliót spórolt a fizetési sapkájában $1,48 millió halott pénz benyelése mellett. McCain a szezon első felében egész jól játszott, de a második felére visszaesett. A Dolphins a második körben draftolta a helyére Jevon Hollandet az Oregon egyetemről, így ilyen fizetéssel nem volt szükség McCainre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!