Connect with us

Érdekességek

A Packers csak szokás szerint bebiztosítja magát QB-fronton

A klasszis QB Aaron Rodgers és a Packers közötti kapcsolat jelenleg nem felhőtlen, egy szakítás is benne van a levegőben. Az irányító a hírek szerint leginkább azt nehezményezi, hogy nem kap elég támogatást a front office-tól egy Super Bowl runhoz, illetve hogy a nyakára hozták az első körös Jordan Love-ot. Rodgers álláspontja érthető, de ahogy Chester is írta, a csapat nem akar beáldozni egy szezonra mindent azért, hogy ezzel kockára tegye a státuszát a csoportjában a jövőre nézve.

A Packers hasonlóan járt el Brett Favre esetében is, amikor Rodgerst az első körben kiválasztotta és három évig padozott a veterán QB mögött. De a gárda a fiatal Rodgers esetében is biztosra ment: 2008-ban, Aaron első kezdő szezonja előtt két irányítót is draftolt. Először a második körben érkezett Brian Brohm, majd a hetedikben Matt Flynn. Végül egyikükre sem volt szükség, Rodger parádésan mutatkozott be. Brohm ráadásul olyan rossz volt, hogy Flynn simán kiszorította a kezdőből majd egy év után lapátra került.

Hogy valóban ez-e a jó csapatépítési és menedzselési filozófia, azon lehet vitatkozni, ugyanakkor azzal senki nem vádolhatja a Packers jelenlegi menedzsmentjét, hogy ne lenne hű a franchise évtizedek óta használt filozófiájához.

Mennyire tervez hosszú távra egy NFL franchise?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!