Connect with us

Hír

A Packersnek választania kell Aaron Rodgers és a GM Brian Gutekunst között?

Egyre nagyobb a Packers és az Aaron Rodgers közötti ellentét – több különböző riport is megjelent tegnap a helyzetről, és egyik sem pozitív. Az NBC Sportsnak ugyan hivatalos interjút nem adott az irányító, de azt azért állítólag elmondta, csalódott a Packersben, hogy az elégedetlenségéről szóló hírek kiszivárogtak. Egy Rodgershez közeli forrás pedig arról számolt be, hogy az irányító csak akkor maradna Green Bayben, ha a GM Brian Gutekunst elküldenék.

Rodgers problémája a riport szerint egyedül a general managert érinti, aki nem szólt neki előre arról, hogy irányítót akar draftolni, így őt is pont ugyanolyan meglepetésként érte Jordan Love kiválasztása, mint szinte mindenki mást az NFL-ben (állítólag a főedző Matt LaFleurt is). Emellett az irányító úgy érezte, hogy Gutekunst mindezt azért lépte meg, mert meg akar tőle szabadulni a 2020-as szezon után.

Természetesen egyetlen GM-nek sem kötelessége előre jelezni a terveit egyetlen játékosnak sem, ahogy a véleményüket sem kell kikérnie. Ugyanakkor egy többszörös MVP, Super Bowl győztes, jövőbeni Hall of Famer franchise irányítóval talán nem árt néha kivételt tenni, ahogy például a Buccaneers is előre szólt Tom Bradynek, hogy jöhet idén újonc irányító.

Ian Rapoport egyébként arról is beszámolt, hogy ha nem oldódik meg a helyzet, akkor Rodgers erősen gondolkodik a visszavonuláson is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!