Connect with us

Hír

A Panthers részben azért választotta ki Terrace Marshallt, hogy kitoljon a Saintsszel

A Panthers.com-on jelent meg egy nagyon érdekes írás arról, hogy zajlott a csapat draftja a war roomban. Ennek egyik legérdekesebb része a második napon történt, amikor is a csapat sutba dobott minden előzetes scoutingot és csak azért választott más játékost az előző terveivel ellentétben, hogy a Saintsszel kibabráljon.

A Panthers az 59. pick birtokában Brady Christensent szerette volna kivinni, akiben egy potenciális kezdő LT-t, de minimum egy jó guardot látott a menedzsment. Nem is lett volna itt rossz értéken a falember, pláne úgy, hogy az 59. pick és a Panthers előző választása (39.) között hat OT ment ki. Ugyanakkor a végső döntés kimondása előtt valaki kapott egy telefonhívást, hogy a 60. választási joggal a Saints a elkapó Terrace Marshallt viszi ki.

A Panthersnek volt már egy megbeszélt cseréje az asztalon, hogy kicsit később felmozogjon a 60-as pickek közé valahová és ott célozza be Marshallt, azonban a Saints érdeklődése miatt változtatni kellett a terveken és nem lehetett bent hagyni az elkapót. A történet csattanója, egy pár pick-kel később a Panthers fel tudott cserélni és a 70. választással megszerezte Brady Christensent.

Kellemest a hasznossal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!