Connect with us

Hír

A Raidersnél kötött ki Casey Hayward

A Raiders egy évre leigazolta a Chargerstől idén elküldött Casey Haywardot, írja Josina Anderson. A corner Los Angelesben 9,75 millió dollárt keresett volna, Las Vegasban mindössze maximum 4 millió dollárt vihet haza.

Az idén már 32 éves Hayward 2012-ben a Packers második körös pickje volt. Az újonc szerződése lejárta után írt alá a Chargershöz, ahol első két szezonjában kétszer lett Pro Bowler és kétszer második csapatos All-Pro. Ez idő alatt átlagosan 56-as passer ratinget engedett az ellenfél irányítóinak, négy engedett TD mellett volt 11 INT-je és összesen 28 passzt ütött le.

Az ezt követő három évben ugyanakkor folyamatosan romlott a teljesítménye, leginkább a nagy játékok hiányoztak tőle. Egyszer sem engedett 57,4-esnél jobb elkapásai arányt az ellenfél irányítóinak, de mindhárom szezonban öt TD-t engedett, miközben csak három INT-t és 21 leütött passzt jegyzett. Tavaly már kissé úgy nézett ki, mintha kiöregedett volna, meglátjuk hogy vissza tud-e térni korábbi formájához.

A fiatalok tanítása lehet majd a feladata a játék mellett, Damon Arnette-et és Amik Robertsont tavaly, Trayvon Mullent két éve draftolta a Raiders.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!