Connect with us

Draft

Az elcserélt izgalom – Chiefs draftértékelő

A tavalyi Super Bowl vesztesének érdekes offseasonje volt, mert először elvesztették a komplett támadófalukat, majd mielőtt elérkezett a draft, már mégis egy teljesen új és legalább ugyanannyira jó kiadás állt az edzők rendelkezésére, mint korábban. Így a börzén sok irányba elindulhattak, de kivételesen nem kaptuk meg azokat az egzotikus vagy luxuspickeket, amiket vártunk a csapattól.

Nehéz volt belőni, hogy mi a legnagyobb hiányposzt a csapatnál, mert talán semelyik poszton nem égett a ház, több kisebb needje van Andy Reidéknek. Talán a linebacker, az elkapó és a center poszt volt az, ahol a legnagyobb lyukakat láttuk.

1/31 – Az Orlando Brown trade

Első köre nem volt a csapatnak, mert a draft előtt nem sokkal a Ravens gárdájával kötöttek üzletet, amelynek keretében megszerezték Orlando Brown tackle-t és még vissza is kapták a Hollók második körös választását. Véleményem szerint ez egy elég jó deal volt a csapat részéről, mert szereztek egy már kipróbált, tapasztalt játékost a támadófaluk szélére és egy nem teljes kört kellett csak hátramozogniuk az első két kör között (bár feladták idei 3. és 4. körös választási jogukat is). A 31. picknél már feltételezhetően nem maradt volna bent egyetlen olyan szélső támadófalember sem, aki Brown jelenlegi szintjének közelében van, így nem hiszem, hogy egy pillanatig is búslakodni kellene.

Brown cseréjének az egyik indoka az volt, hogy a játékos a bal oldalon akar játszani, így minden valószínűség szerint ő fogja Patrick Mahomes vakoldalát védeni. Joe Thuney leigazolásával és Duvernay-Tardif visszatérésével ez a fal elég pofásan néz ki, még annak ellenére is, hogy Mike Remmers a jobb oldalon elég necces próbálkozás a csapat részéről, de koránt sem néz ki ez a fal olyan rosszul, mint ahogy Schwartz és Fisher kivágása után aggódtunk.

2/58 Nick Bolton, Missouri, LB

2/63 Creed Humphrey, Oklahoma, IOL

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!