Connect with us

Hír

Az NFL-ben sokan úgy gondolják, hogy Deshaun Watson idén nem játszik

Az NFL-ben sokan úgy gondolják, hogy Deshaun Watson kihagyhatja a teljes 2021-es szezont, állítja Adam Schefter. Emellett nagyon sokak szerint az irányító houstoni karrierje ezzel véget is ért.

A holtszezon elején Watson jelezte, hogy nem akar többé a Texansban játszani, de csapat nem fogadta az iránta érdeklődő telefonszámokat. Ekkor reális esély volt arra, hogy Watson demonstrációként kiüli az idei szezont. Ez természetesen még mindig megtörténhet, ugyanakkor sokkal nagyobb az esély, hogy a jelenleg is futó, 22 nő által benyújtott szexuális zaklatási ügye miatt nem léphet pályára akkor sem, ha akarna.

Az ügy elég nagy port kavart az USA-ban, és amennyiben elhúzódik, úgy a QB könnyen commissioner exempt lisára kerülhet. Ebben az esetben a fizetését ugyan megkapná (az nem számítana bele a fizetési plafonba), de pályára nem léphetne, illetve könnyen egy eltiltás is kinézhet neki. Magyarán Watson az exempt lista miatt könnyedén kihagyhatja a 2021-es szezont (ha addig nincs ítélet), majd az NFL is eltilthatja akár egy újabb szezonra is (bár egy 6-8 meccses eltiltás valószínűbb).

Persze ez egyelőre csak spekuláció, az ügy kimenetele egyáltalán nem egyértelmű. Így vagy úgy, de van realitása annak, hogy idén nem látjuk a pályán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!