Connect with us

Draft

Egy hosszú út vége – Vikings draftértékelő

Nem sok teendője maradt a draft előtt a Vikingsnak. Egy jóra sikerült szabadügynök piac után a mindig előkerülő támadófalat kellett végleg befoltozniuk és tehetséget pakolni a pass rusher egységbe. Rick Spielman tudomásul vette a problémákat és tökéletesen oldotta meg mindkettőt!

1/23 Christian Darrisaw, OT (Virginia Tech) 

Ha a legnagyobb neededet sikerül a draft első körében orvosolni, akkor már elégedett lehetsz, ha lecsere után sikerül, akkor külön jár a vállveregetés. A Vikings ugyanis úgy vágott neki a draftnak, hogy a legnagyobb kérdés az volt, ki fogja védeni Cousins vakoldalát 2021-ben. A három top offensive tackle prospectből kettő már kiment, mire a Vikings került volna sorra az 1/14-es választás jogával, ekkor azonban az egyértelmű pick helyett lecserélt a csapat.

Vikings adja: 1/14 + 4/15
Jets adja: 1/23 + 3/2+ 3/22

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!