Connect with us

Hír

Elkapót igazolt a Bears, kivágta safetyjét a Raiders, Josh Hill visszavonult

A draft vége általában hoz magával egy kisebb igazolási/kivágási hullámot az NFL-ben, így történt ez most is, ebben a cikkben három kisebb történésről számolunk be.

A Raiders kivágta Jeff Heathet, írja Tom Pelissero. A 30 éves safety tavaly két évre $8 millióért írt alá Vegasba, előtte hét éven át volt a Cowboys tagja. Tavaly 13 meccsen szerepelt, agyrázkódás miatt hagyta ki az utolsó hármat, 37 tackle-t, három interceptiont és négy leütött passzt jegyzett. A Raiders három safetyt is draftolt a hétvégén, a második körben érkező Trevon Moehrig épp Heath helyét veheti át, majd a harmadik körben szerezték meg Devine Diablót, aki talán inkább linebacker lehet majd, illetve a negyedikben még Tyree Gillespie is Las Vegasba került – ezek fényében Heath pedig feleslegessé vált.

A Bears leigazolta a Patriotstól távozó elkapót, Damiere Byrdöt egy évre – írja Mike Garafolo. A 28 éves játékos tavaly 604 yardot és egy TD-t ért el New Englandben, előtte a Panthersben és a Cardinalsban játszott – karrierjében 44 meccsen 1092 yard és 4 TD került a neve mellé, tehát a tavalyi éve kiemelkedőnek számított. A Bears nem áll olyan fényesen elkapókból, Allen Robinson mellett a tavaly draftolt Darnell Mooney van a kezdőben, illetve Anthony Millert lehet még említeni, akit viszont el akart cserélni a csapat a holtszezon során, így Byrdnek lehet esélye komolyabb játékidőre.

Mindeközben Josh Hill úgy döntött, befejezi pályafutását – írja a Detroit Free Press. A tight end idén írt alá a Lionshöz, követte volna a Saintsből Dan Campbellt, aki öt éven át volt a pozíciós edzője, azonban a jelek szerint inkább úgy döntött, hogy nem akar tovább focizni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!