Connect with us

Hír

Garoppolo: Brady megmutatta, hogyan kell ezt csinálni, segíteni fogom Lance-t

Jimmy Garoppolo még élénken emlékszik arra, milyen volt egy másodosztályú egyetemről újoncként bekerülni a ligába és másodhegedűsként kezdeni az NFL-karriert. Ő Tom Bradytől tanulhatott a Patriotsnál, és ez a tapasztalat segít majd neki abban, hogyan álljon hozzá az újonc Trey Lance-hez, akit teljes mértékben támogatni és segíteni fog saját elmondása szerint. Így beszélt a helyzetről az ESPN-nek.

“Egyszer minden körbeér. Fiatalként bekerültem az NFL körforgásába és Tom megmutatta nekem az alapokat. A verseny szuper volt közöttünk, és sokat fejlődtem emiatt újoncként és fiatal játékosként. Így lesz majd velem és Trey-jel, ilyenné akarom alakítani a kapcsolatunk. De ennek természetesen kell történnie, nem lehet erőltetni.

A 29 éves játékos is az FCS-ből érkezett az NFL-be (ő az Eastern Illinois-ról, Lance a North Dakota State-ről) és Super Bowlra hajtó csapatba került, ahol először tanulnia kellet egy veterántól, mielőtt átvehette volna a helyét. Persze Lance-től ezt jóval hamarabb várják el San Franciscóban, mint Garoppolótól New Englandben.

“Megpróbálom a saját tapasztalatomat használni, hogy én min mentem keresztül, nekem mi segített, mi okozott kihívást. Olyan eszközöket fogok használni Trey segítésére, amik nekem is segítettek. Tudom, hogy nehéz megérkezni a ligába az FCS-ből, kellett egy kis idő hozzászokni a sebességhez. Bármiben tudok neki segíteni, örömmel fogom tenni.”

Garoppolónak végül nem adatott meg a lehetőség, hogy átvegye Tom Brady helyét, ellenben a 49ersnél azért megkapta a kezdő posztot és el is jutott a Super Bowlig. A csapat elvárása az 1/3-ra draftolt újonc felé pedig az lehet, hogy pár éven belül meg is nyerjék a Super Bowlt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!