Connect with us

Érdekességek

Így értékelték az amerikai szakértők a csapatok draftját

René Bugner minden évben összeállít egy szuper táblázatot, amiben több neves amerikai szakértő draftértékelését veti össze minden csapathoz, ezeket átlagolja, amiből kijön egy sorrend, hogy melyik franchise mennyire draftolt jól az adott évben, legalábbis a szakértők szerint. Ezt láthatjátok alább (a kép kattintásra nagyítható).

A 18 szakértő átlaga alapján a Chicago Bearsé volt a 2021-es év legjobb draftja, a top5-be pedig a Browns, a Chargers, a Jets és a Dolphins fért még be. A legrosszabb draft a Houston Texansé lett, de hasonlóan gyengén teljesített a Seattle Seahawks, a Los Angeles Rams, a Las Vegas Raiders, a New Orleans Saints és a Dallas Cowboys is.

Sokan mondják, hogy a draftot azonnal értékelni hülyeség, csak pár évvel később van értelme, hiszen akkor tudjuk meg, mi lett valójában a játékosokból, ki milyen prospectet választott ki valójában. Ez részben lehet igaz is, azonban a folyamatot most lehet jól értékelni, ami szerint a csapatok draftoltak, és ha volt értelme a börze előtt a játékosok pozitív-negatív tulajdonságainak felmérésének, a prospectek értékelésének, megismerésének, akkor ezt azonnal a draft lezárultával nem dobhatjuk ki a kukába és tekinthetjük semmisnek és értelmetlennek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!