Connect with us

Draft

Így kell egyszerre jól draftolni és csalódást okozni – Broncos draftértékelő

A Denver Broncos a mutatott játék és a top10-es pick ellenére egy elég kész csapat benyomását kelti, ha a rosterre pillantunk. Mindössze az irányítóposzton éktelenkedett nagyobb kérdőjel, amit a legtöbb előrejelzés szerint ezen a drafton a saját helyükön nem is tudtak volna orvosolni. Aztán minden másképp alakult.

Mielőtt rátérnék a draftra, kezdjük egy kicsit korábban. A Denver úgy vágott neki az offseasonnek, hogy a legégetőbb hiányposztja a cornerback volt (itt még feltételezhetőleg sem volt olyan ember, aki kezdőként állhatott volna ki), így március elejéig a legtöbbet mockolt poszt a csapatnál a cornerback volt. Többek között Patrick Surtain vagy Caleb Farley (aki akkor még nem volt csúszó a boardokon). Aztán ezt needet ügyesen befoltozta a gárda, Ronald Darby és Kyle Fuller is érkezett, Bryce Callahan feltételezhető sérülésmentességével (LOL) pedig megvolt a három kezdő hely. Így a figyelem a drafton a linebacker posztra, az irányítókra és esetleg egy right tackle-re összpontosult. A QB kérdéssel egyetlen probléma volt, hogy a legjobb elérhető játékosokért az volt a feltételezés, hogy fel kell cserélni, arról pedig már eltértek a vélemények, hogy ez valóban megéri-e a csapatnak.

1/9 Patrick Surtain II, Alabama, CB

Aztán a börzén minden máshogy alakult. Mondhatni, hogy álomszerűen a csapat számára. Nem elég, hogy a legtöbb boardon top10 tehetségnek kikiáltott Justin Fields lecsúszott a csapatig, de az elmúlt idők egyik legintelligensebb irányítójának tartott Mac Jones, a blue chip tackle-nek számított Rashawn Slater és a legjobb linebacker, Micah Parsons is bent maradt. Tehát egyértelmű volt, hogy a csapat mit fog tenni. Kiválasztja Patrick Surtain cornerbacket. Zseniális.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!