Connect with us

Hír

Kevin Colbert: Senki sem tudja, mi lesz jövőre Big Bennel

A 39 éves Ben Roethlisberger szerződése már csak az idei szezonra érvényes és könnyen lehet, hogy ez lesz az utolsó idénye. Már a tavalyi szezon után is voltak hangok egy potenciális visszavonulásról, de az irányító nem akarta csúnyán befejezni, ez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy még egy kudarc után is folytatná.

“Úgy gondolom, hogy Ben fejében csak a 2021-es szezon van. Mi szintén hasonlóan gondolkodunk, csak az idei idényre fókuszálunk. Hogy ezután mi lesz, egyikünk sem tudja. Nem kérdés, hogy Ben a karrierje végén van már. Borzasztóan csalódott volt a tavalyi szezon után, és nem sokkal később odajött hozzánk és azt mondta, hogy folytatni akarja. Természetesen ez nem volt ilyen egyszerű, a szerződésével volt mit tenni, de ő is segített nekünk azzal, hogy lemondott a fizetése egy részéről. Ezzel példát mutatott és több játékost vissza tudtunk igazolni”

– mondta Kevin Colbert, a csapat GM-e (via PFT).

Big Ben 5 millió dollárról mondott le, ezen kívül átalakították a szerződését, ezzel összesen 15 millió dollárt spórolva az idei szezonra, de jövőre így keletkezik utána 10,34 millió dollárnyi halott pénz, ami nem könnyíti meg a folytatást. Most vagy soha?

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!