Connect with us

Érdekességek

Ki lesz az Év Védő Újonca?

Lezárult a draft, így lassacskán a figyelmünket a szezon felé fordíthatjuk, még ha egyelőre nagyon messzinek is tűnik. Persze még jönnek a draftértékelőink és egyéb rovataink, de most rápillanthatunk, hogy a fogadóirodák hogyan látják az esélyeket az Év Védő Újonca cím kapcsán.

A PointsBetnél Micah Parsons, a Cowboys 1/12-es linebackere számít favoritnak a maga +450-es oddsával (100 dollár tét esetén 450 dollár a nyeremény). Őt két pass rusher követi, a Dolphinstól Jaelan Phillips +850-nel, majd a Coltstól Kwity Paye +900-zal. A negyedik helyre a Broncos újonc cornerbackje Patrick Surtain fért fel +1000-rel, majd a második körös linebacker Jeremiah Owusu-Koramoah (Browns) jön +1100-zal. Utána jön még két első körös LB, Zaven Collins (Cardinals) +1200-zal és Jamin Davis (Washington) +1400-zal. Érdekes módon csak utánuk jön az elsőként kiválasztott védő, a cornerback Jaycee Horn (Panthers) +1500-zal.

Az utóbbi 10 évben négyszer nyert pass rusher, mindössze kétszer linebacker, illetve szintén kétszer-kétszer belső védőfalember és cornerback.

1 Comment

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!