Connect with us

Hír

Marcus Maye megtartásán dolgozik a Jets

A Jets safetyje, Marcus Maye idén franchise taget kapott a csapattól (ő pedig alá is írt azt), ami azt jelenti, hogy 2021-ben még mindenképp New Yorkban fog játszani és $10,612 milliót fog keresni. A Jets vezetőségének azonban hosszabb távú tervei vannak a safetyvel.

Az újonc főedző Robert Saleh beszélt a helyzetről az NFL Mediának:

“Volt egy nagyon jó beszélgetésünk és természetesen az ügynökével és Joe-val (Douglas, general manager) azon dolgoznak, hogy összehozzanak egy hosszabbítást, remélhetőleg hamarosan ez sikerül. Minden tiszteletem a játékosoké, akik ezen keresztülmennek. Úgy gondolom, hogy ezek a srácok kiérdemelték, hogy annyit kérjenek, amennyit csak tudnak, főleg ha mindent helyesen csinálnak, mint Marcus. Joe és a stábja fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy összehozzanak valamit.”

A korábbi második körös Maye előlépett a védelem vezéréve Jamal Adams elcserélése után, tavaly a PFF értékelése alapján a 4. legjobb safety volt a ligában, de már két éve is nagyon jól játszott. Elsősorban coverage képességeivel tűnik ki a pályáról, 2020-ban 61,1 százalékos elkapási arányt, 229 yard és 4 TD-t engedett, emellett szerzett két interceptiont és leütött 7 labdát.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!