Connect with us

Hír

Marcus Peters: A Ramsnél bekaphatják, tiszteletlenül bántak velem

A 2019-es szezonban a Rams elcserélte a korábbi első körös corner Marcus Peterst a Ravenshez egy csere LB-ért és egy 5. körös pickért, majd két első körös cetliért megszerezte Jalen Ramsey-t a Jaguarstól. Peters azóta sem tudta túltenni magát a dolgon, most épp Aqib Talib podcastjében szúrt oda nagyon a volt csapatának.

“B*szódjanak meg. Tiszteletlenül bántak velem. Persze, értem én, hogy ez üzlet, néha elcserélik a játékosokat, de az, hogy két perccel később hozol egy másik embert, aki ugyanazt a szart csinálja mint te, az már nem mindegy”

– mondta Peters.

A korábbi 1/18-as játékos 2019-ben All-Pro és Pro Bowler lett, egy ötödik körnél és Kenny Youngnál alighanem többet ért, összességében ugyanakkor Ramsey a jobb játékos. Peters egy két élű fegyver, a 34 INT-je mellett 31 TD-t engedett karrierje során, szinte minden nagy játékára jut egy óriási hiba (rengeteg sárgát is dobnak rá), ráadásul nem mindig az ellenfél legjobb elkapóján áll fel. Az egy évvel kevesebbet játszó Ramsey ellenben rendre a WR1-eken védekezik, és bár csak 12 INT-t jegyzett eddig, TD-kből is csak 13-at engedett.

Mindezzel együtt extrán parázs lehet a két csapat idei találkozója, 2019-ben Peters egy INT-vel vette ki a részét a Ravens Rams elleni sikeréből.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!