Connect with us

Hír

Richard Sherman iránt négy csapat érdeklődik

Richard Sherman korábban elmondta, hogy csak a draft után fog aláírni bárkihez is, hiszen a csapatok kivárnak, hátha tudnak egy fiatalt draftolni. Most viszont az ESPN-en elmondta azt, hogy négy csapat érdeklődött iránta a leginkább: a 49ers, a Seahawks, a Saints és a Raiders.

Nagy meglepetés ebben a névsorban nincs. A 49ersnél töltötte az elmúlt három évet, és ugyan azt mondta, hogy nem fognak tudni megegyezni, könnyen lehet, hogy a piacon sem talált sokkal jobb ajánlatot. A cornerback arról is beszélt, hogy nyitott lenne egy visszatérésre Seattle-be, a csapatra pedig rá is férne az erősítés a poszton. Igaz ez a Saintsre is, ahol Marshon Lattimore túloldalára nem nagyon találtak embert, hacsak nem gondolják a harmadik körös Paulson Adebóról, hogy azonnal kezdethető. A Raiders érdeklődéséről is lehetett hallani korábban, Jon Grudenék egy igazi veterán vezért szeretnének a fiatal CB-szobájukba.

A 33 éves, ötszörös All-Pro, ötszörös Pro Bowler Sherman tavaly mindössze 5 meccsen tudott pályára lépni sérülés miatt, de 2019-ben még második csapatos All-Prónak választották, tehát egészségesen minőségi szintet képvisel. Ezen kívül a pályán kívül is sok pluszt adhat hozzá egy csapathoz.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!