Connect with us

Hír

Rob Gronkowski nem cserélne el két bajnoki címet egy tökéletes szezonért

Tom Brady nemrég azt mondta az NFL Draft-a-thon vendégeként, hogy ő elcserélné két bajnoki címet a tökéletes szezonért. Tekintve, hogy hét van neki, ez annyira nem meglepő, de a négyszeres bajnok Rob Gronkowski nem ért egyet vele, ő nem hozna ilyen áldozatot.

“Én egyetlen bajnoki címemet sem cserélném el a tökéletes szezonért. Úgy gondolom, hogy még mindig van esélyem arra, hogy egy ilyen csapat tagja legyek. Nem érzem, hogy ezért bármelyik gyűrűmet el kellene cserélnem”

– mondta a tight end az ESPN egyik podcastjében.

Gronkowski nem volt tagja a 2007-es Patriotsnak, így neki aligha vannak negatív érzelmei a Patriots Giants elleni veresége miatt. Ezzel együtt az minimum optimista feltételezés, hogy van esélye egy ilyen csapatban lennie (pláne, hogy most már 17 meccses az alapszakasz), ugyanis az NFL megalapítása óta mindössze egyetlen csapat nyerte meg a szezon összes meccsét, de az alapszakaszt is csak négyszer tudták hibátlanul befejezni:

  • 1934-ben a Bears 13-0-s alapszakasz után kikapott a bajnoki döntőben.
  • 1942-ben szintén a Bears ért el tökéletes mérleget, de a 11-0-s alapszakasz után ismét kikapott az NFL döntőben.
  • 1972-ben a Dolphins 14-0-val zárta az alapszakaszt és máig az egyetlen csapat, amelyik 100 százalékos mérleggel lett bajnok (17-0).
  • 2007-ben a Patriots 16-0-s alapszakasz után a döntőben vérzett el és fejezte be 18-1-gyel a szezont.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!