Connect with us

Hír

A Raiders tavalyi első körös cornere kijátszotta magát a kezdőből

Jon Gruden és Mike Mayock irányítása alatt a Raiders az egyik legrendhagyóbban draftoló csapat lett az első körben és úgy néz ki, hogy ez az alternatív szemléletmód ezúttal sem jött be. A The Athletic riportja szerint a tavaly első körben draftolt Damon Arnette kijátszotta magát a kezdőből.

Arnette 2020-ban 1/19-es volt, a legtöbb szakértő óriási reachnek gondolta a kiválasztását. Ezt a fiatal védőnek nem is sikerült cáfolnia újoncként, és bár az elsőéves cornerek ritkán nyújtanak elit teljesítményt, Arnette produktuma így is botrányos volt: minden harmadik szerelési kísérletét elrontotta, a felé szálló 32 passzból 26 elkapással végződött (81,3 százalék), átlag 15,6 yardot szereztek róla elkapásonként és 129,2-es passer ratinggel dobáltak rá.

A különböző sérülések és egészségügyi problémák miatt valamilyen szinten védhető volt a fenti lőlap, de úgy tűnik, hogy a második szezonjára sem sikerült előre lépnie. A edzésriportok szerint ugyanis a veterán Casey Hayward azonnal elvette a kezdő helyét, míg a túloldalon Trayvon Mullen számít a kezdőnek.

Voltak olyan spekulációk, hogy a Hayward-Mullen duó egyike bemozoghat a slotba, de egyikük sem kapott ott szerepet a gyakorlatok során, és úgy tűnik, hogy Nevin Lawson és az újonc Nate Hobbs között dől el a kezdő slot corner pozíció sorsa. Emellett Jon Gruden nyilatkozata sem utalt arra, hogy Arnette-nek bérelt helye lenne a kezdőben: a főedző szerint az a 4-5 játékos fog pályára lépni, aki a legjobb teljesítményt nyújtja, függetlenül a drafthelyétől.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!