Connect with us

Hír

Duane Brown új szerződést akar, de egyelőre nem fog holdoutolni

Duane Brown megjelent a Seahawks minitáborában, írja Mike Garafolo. Ez jó jel, ugyanis benne volt a pakliban egy holdout, ennek ellenére nem nyugodhatnak meg Seattle-ben, a klasszis LT továbbra is elégedetlen a helyzetével és őt illik komolyan venni.

A 36 éves Brown a Texans 1/26-osa volt még 2008-ban és egészen 2017-ig volt a csapat játékosa. A liga egyik legjobb left tackle-jeként ugyanakkor nem volt elégedett sem a bérével, sem a houstoni menedzsmenttel, így 2017-ben holdoutba kezdett és kihagyta a szezon első hét fordulóját, majd a Seahawkshoz került egy cserének köszönhetően, ahol kapott egy 3 éves, 36,5 millió dolláros szerződést.

A kontraktusból már csak egy év van hátra, idén 11,35 millió dollárt kereshet. Pusztán a játéka alapján ennek közel a dupláját is megkaphatná, ráadásul az egészből egy cent sem garantált, így érthető az elégedetlensége. Az már más kérdés, hogy a Seahawks mennyi potenciált lát még benne 36 évesen, bár manapság ez már nem kizáró ok, így benne van a pakliban egy maximum 2-3 éves hosszabbítás.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x