Connect with us

Minden ami NFL

Breakout Players – AFC East

Megtörtént a trónfosztás, a Bills vetett véget a Patriots 11 szezonon át tartó sorozatának és nyerte meg az AFC Eastet 1995 után első alkalommal. Megismételhető ez a teljesítmény? Visszatér a Patriots? Vagy tovább erősödik a Dolphins, mely tavaly szintén a New England előtt végzett? Esetleg a Jets lepi meg a ligát? Mindegyik forgatókönyvhöz kelleni fognak olyan meglepetésemberek, akikről ez a cikk is szól.

Buffalo Bills

Ki lehet a breakout játékos?

Minden arról szólt tavaly New York állam nyugati csücskében, hogy Josh Allen óriási pálforduláson ment keresztül és már-már MVP esélyes formában játszotta le a 2020-as szezont. Óriási szerepe volt ebben Stefon Diggsnek és Cole Beasley-nek is, az idei évre azonban egy harmadik elkapó berobbanását várom, Gabriel Davis személyében. Újoncként is összejött neki 684 yard és 7 TD, de sophomore szezonjára könnyen megduplázhatja előbbi mutatóját. Diggs személyében megvan az a játékos, akitől félnie kell az ellenfél védelmének, Beasley a pálya közepén veszélyes játékos, ezek pedig nagy lehetőséget adhatnak Davisnek arra, hogy gyengébb képességű védőkkel kelljen akár egész szezonban szembenéznie. Természetesen minden ilyen jóslat alapja, hogy a 2020-as Josh Allen teljesítmény a szabály és nem a kivétel volt. Ha fent tudja tartani a negyedéves irányító a játékát, akkor továbbra is a liga egyik legveszélyesebb offense-e lesz 2021-ben is Buffalóban, aminek úgy gondolom a második legveszélyesebb eleme lesz Davis.

Ki lehetne még?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!