Connect with us

A 7 játékai

A 7 játékai – A Raiders utolsó játéka, Stafford bemutatkozása, Hurts fejlődése

A nyitómérkőzés legszebb játékainak kielemzése után most a hétvége felé vesszük az irányt és megnézzük, hogyan nyerte meg a Raiders a hétfő esti rangadót, hogyan mutatkozott be Stafford, mennyit fejlődött Jalen Hurts, hogyan dominált a földön a Browns, illetve három különböző irányítótól is mutatunk egy-egy nagyon nehéz dobást. 

Amivel a Raiders eldöntötte az MNF-et

Őrült meccs volt a Raiders-Ravens hétfő esti rangadó, aminek az utolsó játékát hozom most elemzésre. A szituáció rendkívül fontos: a Raiders mezőnygóltáv szélén, akár egy FG-vel is megnyerheti a meccset, de biztosabb, ha haladnak még egy kicsit.

A Ravens részéről egyértelmű a cél, sackelni kell Carrt, hogy kiszoruljon mezőnygóltávból (vagy labdát kell szerezni). Épp ezért Wink Martindale cover0-t hívott, tehát emberezés és all-out blitz, mindenki megy a QB-ra.

Persze ezt a világon nagyjából mindenki sejtette, így Jon Gruden is, aki egy emberezést megverő route kombinációt hívott be.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!