Connect with us

Hír

A harmadik forduló legjobb játékosai

Az NFL szokásos szerda reggeli programja, hogy közzéteszi, ki volt a hét legjobb játékosa konferenciánként támadó-, védő- és special team oldalon egyaránt. A harmadik fordulóban az alábbi játékosok érdemelték ki a díjakat.

AFC

Josh Allen visszatért a tavalyi formájához, ez pedig egyből egy hét játékosa címet eredményezett neki, miután 358 yardot és 4 TD-t passzolt a Washington ellen, és még futott is egy hatpontost. Ez már a hetedik ilyen címe a Bills irányítójának. Senkit sem érhet meglepetés, hogy a hét védője az AFC-ben Myles Garrett lett, aki hihetetlen módon dominált a Bears ellen. A Browns pass rushere 4,5 sacket, 6 QB hitet és 4 negatív yardos szerelést tudott felmutatni. Abban sincs semmi meglepetés, hogy a hét special team játékosa Justin Tucker lett a 66 yardos NFL-rekordot jelentő meccsnyerő mezőnygóljával.

NFC

Matthew Stafford a 12 éves detroiti karrierje során mindössze egyszer lett az NFC legjobb támadója, ehhez képest a Ramsnél ezt a címet három fordulóból már másodszor érdemli ki – ezzel jó esélye lehet a hónap legjobbjára is. Stafford 343 yardot és 4 TD-t passzolt a címvédő Buccaneers ellen a hétvégén. A védőoldalon a Cardinals cornerbackje, Byron Murphy kapta meg az elismerést, miután két interceptiont is szerzett a Jaguars ellen, az egyiket ráadásul vissza is hordta TD-re. A speciális egységben Mason Crosby nyerte el a címet, miután mindhárom extra pontját és mindhárom mezőnygólját értékesítette, utóbbiból az egyik a győzelmet jelentette a Packersnek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!