Connect with us

Hír

A Jets franchise tagelt safetyje is hetekre kidőlt

A Jets szezonja eddig nem alakult valami jól, talán a liga legrosszabb csapata jelenleg a New York-i. Nem segít a helyzeten, hogy most még kidőlt a safety Marcus Maye is, aki Ian Rapoport információi szerint 3-4 hetet kénytelen kihagyni a bokája miatt.

Maye az utóbbi bő két évben kvázi le sem jött a pályáról. Idén az első három meccsen az összes snapen ott volt, ahogy tavaly is mind a 16 mérkőzésen, 2019-ben pedig a védősnapek 99 százalékán fent volt a pályán. Maye idén franchise taget kapott a Jetstől és így $10,6 milliót kereshet garantáltan, jövőre pedig szabadügynök lesz.

Különösen rossz hír ez a Jetsnek, hiszen a csapat másik kezdő safetyje, Lamarcus Joyner is kiesett már a teljes szezonra, szóval elég vékonyak most a poszton. Jelenleg Jarrod Wilson és Adrian Colbert a két aktív safety a keretben, de Ashtyn Davis és Sharrod Neasman is visszatért az edzésekre és hamarosan akár aktiválhatják is őket IR-ről. Plusz ott van még a gyakorlócsapatos Sheldrick Redwine, de egyik játékos sem megnyugtató a kezdőben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!