Connect with us

Hír

A Lions elcserélné Jamie Collinst

Jamie Collins második évét tölti Detroitban, de könnyen lehet, hogy hamarosan költöznie kell. Ian Rapoport információi szerint ugyanis a linebackert szeretné elcserélni a Lions, a tegnapi napon nem is edzett, pedig semmilyen sérülése nincs. Collins a korábbi rezsim embere, de idén átalakították a szerződését, így azt gondolhattuk, hogy számítanak rá ebben az évben.

A 32 éves linebacker 100 snapet játszott már idén, de bőven érhette kritika a játékát, főleg coverage-ben. Mivel a Lions alapvetően a jövőbe tekint, így jó ötlet lehet elboltolni a veterán játékost, de kérdés, kapnak-e érte bármit is. Az átalakított szerződése ebben végülis segítségére lehet a csapatnak, hiszen a potenciális cserepartnernek keveset kellene fizetnie a linebackernek.

Emellett a csapat szeretne több lehetőséget adni a negyedik körös újonc Derrick Barnesnak, aki eddig csak 5 snapet kapott a már 76 pontot kapó védelemben. Mellette Alex Anzalone és Jalen Reeves-Maybin lehet a két kezdő. Érdekes, hogy a csapat összes linebackere közül csak Barnesnak érvényes a szerződése 2021-en túl.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!