Connect with us

Hír

A Lions kivágta Jamie Collinst

A Lions nem tudta elcserélni Jamie Collinst, így kivágta a linebackert. A védőnek ugyanakkor nem kell különösebben szomorkodnia: az idei 8,8 millió dolláros fizetése garantált volt (ráadásul 5 milliót már korábban átalakított aláírási bónusszá a Lions), a csapat egy centtel sem spórolt többet, mintha a szezon után vágta volna ki.

Collins Matt Patricia szerzeménye volt, tavaly három évre 30 millió dollárért írt alá. Nem játszott rosszul, a Lions legjobb linebackere volt tavaly, és bár a kora miatt (októberben lesz 32 éves) nem számított egy hosszú távú megoldásnak, a szerződése módosítása után azt hihettük, hogy az új menedzsment még számol vele.

A bizalom ugyanakkor mindössze két meccsig tartott. Collinsnak nagyon nem feküdt az új rendszer, coverage-ben kritikán aluli volt, nem volt szakmai ok a megtartása mellett (és feltehetően ezért nem adott érte senki még csak egy kondíciós 7. körös picket sem). Az elmúlt évek egyik legrosszabb detroiti igazolása, 16 meccsért kapott 20 millió dollárt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!