Connect with us

Hír

A Ravens fél védőfala Covid-IR-re került

Rossz híreket kapott a Ravens a hétvégi Lions elleni meccs előtt, ugyanis több játékosa is Covid-IR-re került, így ki kell hagyniuk a találkozót. A probléma a védőfalat érinti, ugyanis négyen is kiestek a frontból: két pass rusher, Jaylon Ferguson és Justin Houston, illetve ketten a fal közepéről, Justin Madubuike és Brandon Williams is. Fergusonról biztosan tudjuk, hogy pozitív mintát produkált, a többiek pedig közeli kontaktnak számítanak, ami egyébként azt jelenti, hogy nincsenek beoltva.

Eléggé fájó veszteség ez, ugyanis Madubuike ellenállhatatlanul játszott az első két meccsen, és Houston, illetve Williams is nagyon fontos tagja a frontnak. Ráadásul Derek Wolfe sérülés miatt szintén nem játszhat, így a kezdő ötösből csak Calais Campbell és az újonc Odafe Oweh bevethető. Így Justin Ellis, Broderick Washington és Pernell McPhee játszhat majd a snapek nagy részében, és a gyakorlócsapatból kell pótolni a mélységet.

A Lionsnek ezzel így lett esélye a meccsen, hiszen a futásra tudnak majd alapozni a kiváló támadófaluk mögött.


Szintén Covid-IR és védőfal hír, hogy a Cowboysnál a pass rusher Bradlee Anae nem játszhat emiatt a hétfő esti rangadón, ami szintén fájó, hiszen DeMarcus Lawrence, Dorance Armstrong, Carlos Watkins, Trysten Hill és Neville Gallimore sem bevethető sérülések miatt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!