Connect with us

NCAA

Ez történt az NCAA negyedik hetének mérkőzésein

Az első három fordulóról azt mondtuk, hogy tele volt meglepetésekkel és a feje tetejére állította az egyetemi foci körképét. Akkor még nem láttuk jönni a negyedik fordulót, ahol több, a szezon előtt még playoff esélyes gárda is végleg elbukott.

A nap mérkőzése: Texas A&M (7.) @ Arkansas (16.) 10-20

A mérkőzés elején abszolút azt kaptuk, amit várni is lehetett, csak talán meggyőzőbb hazai főlénnyel. Az egész idényben döcögő Aggies nem tudott mit tenni a Razorbacks fizikális focijával, ahogy azt sejteni lehetett a falak csatáját mindkét összevetésben elbukták és teljesen lenullázódott a támadósoruk. Az Arkansas offense sem csillogott, de főleg a futójátéknak és az első körbe várt elkapó, Treylon Burksnek köszönhetően felépített pár szép támadást, így meggyőző fölénnyel mehetett a félidőre.

 

A mérkőzést az tette ideiglenesen szorossá, hogy a hazaiak irányítója, K.J. Jefferson kiszállt kicsit több mint egy negyedre, ez idő alatt pedig a Razorbacks tapodtat sem tudott mozogni. A vendégek egy Isaiah Spiller nagy futással ugyan csökkentették a hátrányukat, de a szekér nem igazán tudott beindulni. Jefferson visszaszállása után pedig végleg eldőlt a mérkőzés. Az Arkansas ezzel a győzelemmel 2003 után először kezdett 4-0-val és közel került a top10-hez, a Texas A&M pedig ahogy sejteni lehetett, nem playoff csapat és ezzel az esélyük is elszállt a reménykedésre.

A nap meglepetése: Clemson (9.) @ NC State 21-27

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!