Connect with us

NCAA

Fokozta az izgalmakat az NCAA harmadik fordulója

Amikor már azt hittük, hogy nem lehet felülmúlni az első és a második hetet, akkor jön az egyetemi football harmadik hétvégéje és csúnyán megcáfol minket. Hihetetlen mérkőzések, hihetetlen végjátékok és zseniális egyéni teljesítmények. Nézzük a játéknap legjeit.

A nap mérkőzése

Cincinnati Bearcats (8.) @ Indiana Hoosiers 38-24

Óriási mérkőzést hozott a korábban is a hét egyik legjobb és legfontosabb csatájának kikiáltott Bearcats vendégszereplése a Hoosiers otthonában. A találkozónak azért volt kiemelt jelentősége, mert a legmagasabban rangsorolt Group of 5 csapatra sokan kíváncsiak voltak, hogy mire képesek egy Power 5 csapat ellen, mert ez jelentős hatással lehet a konferenciák megítélésével kapcsolatban a későbbiekben is.

A találkozón összesen ötször cserélt gazdát a vezető csapat kiléte és az utolsó negyed közepéig végig kiélezett, megjósolhatatlan maradt. Az összecsapás elején még úgy tűnt, hogy ahogy arra számítani lehetett, a védelmek dominálják a mérkőzést, az első negyed közepéig nem szerzett first downt egyik csapat sem. Végül a vendégek irányítója, Desmond Ridder törte meg a csendet, de nem egészen úgy, ahogy gondolta. Nyomás alatt ugyanis eladta a labdát és ezzel jó pozícióba hozta az Indianát. A hazaiak éltek is az úgynevezett momentummal és innen kicsit beindultak. Két TD drive-ot is vezettek, a Cincinnati ellenben ugyanolyan impotens maradt, mint előtte.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!