Connect with us

Hír

Frank Gore az ökölvívás felé fordítja figyelmét

Frank Gore minden idők harmadik legtöbb futott yardjával rendelkező running backje, és úgy gondolja, hogy 38 évesen még mindig tudná folytatni pályafutását. A jelek szerint azonban nem igazán akarja, ugyanis az őt megkereső csapatok számára nemet mondott és inkább az ökölvívás felé fordította a figyelmét. Ian Rapoport számolt be arról, hogy Gore boxfelkészülése jól halad és hamarosan a ringben is láthatjuk majd.

“Mindkét dologra edzettem, a focira és a boxra is. Mindig is szerettem a boxot, úgyhogy ezzel foglalkoztam most. Próbálunk összehozni egy bunyót, ha összejön, akkor láthattok majd a ringben.”

– mondta Gore, és Rapoport azt is kiderítette, hogy már szerveződik egy komolyabb meccs az ex-futó részvételével.

“Szerelembe estem azzal, hogy milyen nehéz. Úgy éreztem, nekem ez nem megy, de mindig is szerettem a kihívásokat, úgyhogy folytattam és egyre jobb lettem benne.”

Gore a 49ersben vált sztárrá, 10 szezon húzott le San Franciscóban, majd a Coltshoz igazolt, az utóbbi három évben pedig az AFC Eastben tett egy túrát, hiszen a Dolphins, a Bills és a Jets csapataiban is megfordult, tavaly 653 yardot és 2 TD-t szerezve.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!