Connect with us

Hír

Guerrero: Belichick úgy kezelte Bradyt, mint egy 20 évest

Tom Brady személyi edzője és üzleti partnere a TB12 vállalkozásban mindig is egy furcsa személy volt az irányító körül, vagy ha úgy nézzük, akkor közte és Belichick közt. Most a Boston Heraldnak mondta el, hogy szerinte mi vezetett a “váláshoz”, ez pedig az, hogy Belichick nem vette figyelembe, hogy Brady fejlődött, felnőtt, megváltozott a két évtized alatt, amit együtt töltöttek.

“Szerintem az az érdekes a dologban – és én csak egy külső szemlélő vagyok –, hogy Bill érzelmei nem fejlődtek az évek alatt. Amikor Tom a 30-as évei végéhez, a 40-es évei elejéhez ért, szerintem Bill még mindig úgy kezelte, mint egy 20 éves gyereket, akit most draftolt. A játékosok szerintem felfogták, hogy Tom megváltozott. Idősebb lett, így máshogy kell kezelni. És őket nem érdekelte volna, ha Tomot máshogy kezelik a csapaton belül, mint őket. Szerintem ez egy tipikus Bill dolog volt. Sosem fejlődött, alakult át. És nem kezelhetsz egy 40-es embert úgy, mintha 20 lenne, ez nem így működik.”

Guerrero természetesen követte Bradyt Tampába és elmondása szerint nagyon jól szórakoznak Floridában. Jó a tulajdonosi kör, a vezetőség, az edzői stáb, és egyébként őt is szívesen látják a létesítményekben, nem úgy mint Foxborough-ban, ahonnan Belichick kitiltotta. A Bucs igazán értékeli Bradyt, és ezt ki is mutatja, ami sokat jelent.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!