Connect with us

Hír

Íme a hónap legjobb játékosai

A mai nappal véget ér szeptember, úgyhogy az NFL kiosztotta a hónap legjobb játékosainak járó díjakat. 

AFC

Az AFC-ben a hónap legjobb támadója Derek Carr lett, aki 3-0-s mérlegre vezette a Raiderst (köztük két game winning drive-val a hosszabbításokban), 136 passzából 88 lett jó 1203 yardért, 6 TD-ért és két interceptionért. Védőoldalon Von Miller kapta meg az elismerést, aki mindhárom meccsen szerzett sacket (összesen négyet), emellett volt hat QB hitje és ugyanennyi negatív yardos szerelése is. A legkisebb meglepetés Jamal Agnew helye a díjazottak közt, a Jaguars játékosa ugyanis egy 102 yardos kickoff return TD-t és egy 109 yardos field goal return TD-t hozott össze három meccs alatt a speciális egységben.

NFC

Az NFC-ben támadóoldalon nem a két “hét támadója” címet szerző Matt Staffordot, hanem elkapóját, Cooper Kuppot díjazták, aki vezeti a ligát 25 elkapással, 367 yarddal és 5 TD-vel. A védőknél a Cowboys másodéves cornerbackje, Trevon Diggs kapta meg az elismerést, aki három interceptiont és hat leütött labdát jegyzett, illetve egy TD is fűződik a nevéhez. A special teamben a 49ers puntere, Mitch Wishnowsky lett a legjobb, 11 puntjából nyolc a 20 yardoson belül kötött ki, ezzel vezeti a ligát.

Újoncok

A támadóknál a Bengals 1/5-ös elkapója, Ja’Marr Chase lett a legjobb, aki 11 elkapást, 220 yardot és 4 TD-t tud már felmutatni. A védőknél a Chargers második körös cornerbackje, Asante Samuel Jr. kapott díjat, akinek két interceptionje és négy leütött labdája volt három meccs alatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!