Connect with us

Hír

Íme a szezon első hetének legjobb játékosai

Visszatért a szezon, visszatértek a hét játékosai! Az NFL nemrég kihirdette, melyik támadók, védők és special team játékosok voltak a legjobbak az első fordulóban.

AFC

A Chiefs irányítója, Patrick Mahomes karrierje során hatodszor érdemelte ki ezt az elismerést, miután hátrányból felállva, a második félidőben három TD-passzt kiosztva, összesen 337 yardot dobálva győzelemre vezette csapatát a Browns ellen. Védőoldalon a Raiders pass rushere, Maxx Crosby viheti haza a díjat, aki oroszlánrészt vállalta a Ravens legyőzésében, hiszen kétszer sackelte és ötször ütötte meg Lamar Jacksont. A speciális egységben egy újonc lett a legjobb, az ötödik körös Evan McPhearson, aki a Bengals győzelmében segédkezett három extra ponttal és két mezőnygóllal, amiből az egyik 53 yardos volt, a másik pedig egy utolsó másodperces 33 yardos.

NFC

Matthew Stafford elég jól mutatkozott be új csapatában, a Rams irányítója 321 yardot és 3 TD-t passzolt, amivel karrierje legjobb passer ratingjét érte el, ezzel érdemelte ki a hét legjobb NFC-s támadója elismerést. Védőoldalon nyilván nem meglepetés senkinek, hogy az öt sacket jegyző cardinalsos Chandler Jones lett a díjazott, aki a zsákolások mellett két fumble-t is kierőszakolt. A Buccaneers nem a puntjairól híres, azonban ebben sem áll rosszul a csapat, ezen a héten Bradley Pinion lett az NFC legjobb ST-játékosa, miután négy puntjából három a 10 yardoson belülre ment, ebből egy 65 yardos volt, ami a kétyardoson hagyta el a játékteret.

1 Comment

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!