Connect with us

Hír

Indul a RedZone az Arena4+-on!

Vasárnap ismét futballdömping vár ránk, amit nem lehet jobban élvezni annál, mint hogy bekapcsoljuk az NFL RedZone csatornáját és minden meccset egyszerre követünk körkapcsolással. Így egyetlen touchdownról vagy nagy játékról sem marad maradunk le, és a reklámszüneteken sem kell mérgelődnünk, folyamatosan az akción van a hangsúly. Igazi mennyország ez egy futballszerező embernek!

A mindig megakadó, csúnya képpel bíró streamek vadászása helyett pedig mostantól az Arena4+-on (arena4plus.hu/arena4plusz.hu) nézhetitek a RedZone-t fullHD minőségben, eredeti kommentátorral, elejétől végéig megszakítás nélkül. Ehhez szeptember 30-ig csak egy regisztráció (és kikapcsolt adblocker) szükséges.

Ezen kívül az Arena+-on minden közvetített mérkőzés felkerül a videótárba (tévés meccs esetén a lefújást követő 2-3 órán belül, online közvetítésnél szinte azonnal) és 72 óráig visszanézhetőek lesznek, tehát például az éjjeli NFL-meccseket már délelőtt be tudjátok pótolni online, a RedZone-t vagy az online NCAA-összecsapásokat pedig már kora reggel. Sőt, az olyan extra anyagok, mint a Hard Knocks, a Timeline vagy Peyton’s Places is elérhetőek, rájuk ráadásul nem vonatkozik a 72 órás korlátozás sem.

A szolgáltatás október 1-től lesz fizetős, havi 2990 forintba fog kerülni, egy éves előfizetés esetén havi 2490-re csökken az ára. A Fűzővel kifelé! olvasói pedig ezen felül külön kedvezményben részesülnek majd (részletek később).

#szponzorálttartalom

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!