Connect with us

Hír

James White szezonja véget ért

James White csípősérülése súlyosabb lett a várnál, így az ESPN információi szerint nem csak heteket, hanem a szezon hátralévő részét is ki kell hagynia. Nagyon rossz hír ez a 29 éves játékosnak, a szerződése ugyanis a szezon végén lejár, így elég nehéz lesz jövőre új csapatot találnia.

White 2014-ben 4. körös volt, a legjobb szezonjában (2018) összesen 12 TD mellett 425 yardot szerzett a földön és 751 yardot a levegőben, emellett a 2016-os Super Bowlon 14 elkapást jegyzett, 139 total yardot gyűjtött három TD és egy sikeres kétpontos társaságában, tehát óriási szerepe volt a Patriots Falcons elleni 34-28-as győzelmében.

Idén 22 labdaérintésből 132 scrimmage yardot és egy TD-t szerzett, szokás szerint főleg elkapásoknál volt hasznos. A Patriotsnál Damien Harris mögött JJ Taylor, Brandon Bolden és Rhamondre Stevenson van a rosteren running back poszton. A hétvégén a Saints ellen elsősorban Bolden helyettesítette White-ot, mert ő a legjobb passzblokkolója a csapatnak, de állítólag ezen a héten inkább a fiatalokat akarja használni a csapat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!