Connect with us

Hír

Josh Gordon aláírt a Chiefshez!

Nem maradt sokáig csapat nélkül Josh Gordon: amint az NFL engedélyezte a visszatérését, a Chiefs azonnal le is igazolta a gyakorlócsapatba. A hírek szerint ugyanakkor nem lesz sokáig ott: amint kicsit formába lendül, felkerül az aktív keretbe.

Gordon 2013-ban vezette a ligát elkapott yardokban (pedig két meccset ki is hagyott és olyan irányítói voltak, mint Jason Campbell, Brandon Weeden és Brian Hoyer), azonban az azóta eltelt hét évben mindössze 33 meccsen lépet pályára, tehát 79-et hagyott ki sorozatos eltiltásai miatt, amiket tiltott szerek használatáért kapott. Utoljára 2019 decemberében láthattuk az NFL-ben.

Két év hosszú idő, és bár könnyű belelkesülni az igazolástól, Gordon jó eséllyel már nem az a megállíthatatlan szörnyeteg, aki 8 éve volt (ahogy Le’Veon Bell sem váltotta meg a világot). Ezzel együtt még így is jelenthet erősítést, Tyreek Hill mögött ugyanis csak Mecole Hardman, Demarcus Robinson, Byron Pringle, Marcus Kemp és Daurice Fountain van a rosteren, könnyen lehet Gordonból egy korrekt WR2.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!