Connect with us

Hír

Josh Gordon megint visszatért

Josh Gordonnak ismét sikerült: az NFL jóváhagyta az elkapó kérvényét, így jövő héten akár már pályára is léphet. Ehhez persze előbb arra van szükség, hogy valaki leigazolja. A mostani az ötödik alkalom, hogy Gordonnak egy eltiltás után sikerült visszaküzdenie magát a ligába – talán most végre sikerül tisztának maradni.

Tavaly decemberben az NFL feltételesen visszaállította Gordon játékjogát, a Seahawks várta is vissza a pályára, azonban a liga végül ismét határozatlan időre eltiltotta az elkapót, hiszen megszegte a visszatérés feltételeit. A Seahawks márciusban kivágta a játékost, hogy játszhasson a Fan Controlled Football League-ben, jelenleg tehát szabadügynöknek tekinthető.

Gordon 2013-ban vezette a ligát elkapott yardokban (pedig két meccset ki is hagyott és olyan irányítói voltak, mint Jason Campbell, Brandon Weeden és Brian Hoyer), azonban az azóta eltelt hét évben mindössze 33 meccsen lépet pályára, tehát 79-et hagyott ki sorozatos eltiltásai miatt, amiket tiltott szerek használatáért kapott. Utoljára 2019 decemberében láthattuk az NFL-ben.

Kíváncsian várjuk, melyik csapat ad neki egy újabb lehetőséget, és hogy Gordon tud-e vele élni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!