Connect with us

Minden ami NFL

Kinek kedvez és csal a mérleg két forduló után?

Szokásunknak megfelelően ezúttal is jelentkezünk a szezon eleji nyeretlen és veretlen csapatok boncolásával. Ahogy azt eddig is hangoztattuk, a mérleg tud csalni, viszont soha nem volt annyi lehetőség javítani mint most, elvégre egy meccsel többet játszanak a csapatok – igaz, ezzel rontani is lehet ezen.

A veretlenek

Kezdjük a cikket az eddig veretlen csapatokkal, mert talán meglepő módon csak hét van belőlük két forduló után. Vannak olyan nevek, akiktől vagy így, vagy úgy, de elvártuk ezt, akadnak meglepetések, akik rászolgáltak erre, illetve olyan is, aki még nem került nagy próbatétel elé. Növekvő sorrendben haladunk, méghozzá a “legérdemtelenebbtől” a teljesen megérdemeltig.

7. Denver Broncos

Rossz leírni egy veretlen csapatra a nem megérdemelt jelzőt, főleg ahhoz a Broncoshoz, amely eddig kvázi hibátlanul játszik. A gond csak az, hogy ez a Giants és a Jaguars ellen jött össze, míg a harmadik fordulóban a Jets következik – vagyis megkapták a liga három leggyengébb csapatát, így azért nem akkora feladat tündökölni.

De ne vegyük el teljesen az érdemeket, mert Shurmur sémái nagyon ülnek most, Bridgewaternek nem ritkán olyan társnak kell passzolnia, akinek egy négyzetkilométeres körzetében nincs védő, de nyomás alatt sincs megszeppenve. A védelem meg úgy karcol, ahogy azt egy Fangio vezette egységtől elvárhattuk, még a sérültek ellenére is. Az viszont a szememben sokat számít, hogy ezt kik ellen érték el. Akad más meglepő csapat is, akik bár nem ennyire fölényesen nyertek, viszont sokkal jobbnak gondolt ellenfelek ellen tették meg mindezt. Ha az a kérdés, hogy a PO-ra kinek van a legkisebb esélye, akármennyire jól játszanak, most a Broncost mondanám.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!