Connect with us

Hír

KJ Hamler szezonja véget ért, de AJ Brownra és Scotty Millerre is kihagyás vár

Három elkapó is kisebb-nagyobb sérülést szenvedett vasárnap: a Broncosban játszó KJ Hamler szezonja véget ért, míg AJ Brown és Scotty Miller heteket hagyhat ki.

A 2020-ban második körös, még mindig csak 22 éves Hamler a Jets ellen megnyert meccsen sérült meg, és mint kiderült, elszakította az ACL-ét. Az idei szezonban 10-szer vették célba, öt elkapásból 74 yardot szerzett, így elsőre nem nagy érvágás a kiesése, de Jerry Jeudy sérülése után kezd elég vékony lenni a poszton a Denver.


Scotty Miller lábujjsérülést szenvedett és minden bizonnyal IR-re teszi a Bucs, így legalább három meccset kell kihagynia. A tavaly 581 yardot és négy TD-t gyűjtő támadónak idén csak két elkapása volt eddig 11 yardért, de Mike Evans, Chris Godwin, Antonio Brown, Tyler Johnson és Jaelon Darden mellett nagyon nem fog hiányozni.


AJ Brown sérülése a legkevésbé súlyos a három elkapó közül, bár így is benne van a pakliban a kihagyás. Brown a combhajlítójával küzd jelenleg, az állapota week-to-week, azaz hetente felülvizsgálják a helyzetet. A combhajlító-sérülések elég kellemetlenek, 1-2 héttől akár 6-8 hétig is eltarthat a gyógyulás. Jelenleg Julio Jones sem száz százalékos, mögöttük pedig csak Nick Westbrook-Ikhine, Chester Rogers, Cameron Batson és Racey McMath van a rosteren.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!