Connect with us

Hír

La’el Collinst azért tiltották el, mert megpróbálta lefizetni a doppingellenőrt

La’el Collinst, a Cowboys jobb oldali tackle-jét az első forduló után meszelte el a liga 5 meccsre azért, mert nem felelt meg a tiltott szerek használatával kapcsolatos szabályzatnak. Azt tudni lehetett, hogy nem konkrétan pozitív tesztje volt, hanem nem jelent meg az előre kiírt időpontokban.

Most viszont Adam Schefter rátett egy lapáttal ezekre a hírekre, ugyanis az ESPN insidere úgy tudja, hogy a támadófalember amellett, hogy hét (!) tesztelési időponton nem jelent meg, ezen kívül megpróbálta lefizetni a személyt, aki a tesztet végezte volna.

Az NFL eredetileg öt meccsre akarta eltiltani a játékost, a játékosok szakszervezete (NFLPA) azonban sikeresen tárgyalt és csökkenteni tudta ezt két mérkőzésre. Viszont Collins és a képviselete fellebbezett ez ellen, a kijelölt független arbitrátor pedig megvizsgálva a bizonyítékokat úgy döntött, hogy nem hogy elutasítja a fellebbezést, visszaállítja az ötmeccses eltiltást.

Collins legközelebb október 18-án léphet pályára a Patriots ellen, és bukott 2 millió dollárt is az idei fizetéséből, sőt a 2022-es fizetése az eltiltás fényében már nem garantált.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!