Connect with us

Hír

Majdnem a Panthersbe került Stafford, de az irányító közbelépett

Matthew Stafford ma éjjel bemutatkozik új csapatában, a Ramsben, miután a Lions idén elcserélte az irányítót Los Angelesbe. Azonban sokáig úgy tűnt, hogy a Panthersben fog kikötni a játékos, aki azonban közbelépett és más irányba terelte a dolgokat.

Ian Rapoport hozta le a sztorit a cseréről így a nyitóvasárnap reggelén, és sok érdekes dolgot megtudtunk. Azt már tudtuk eddig is, hogy a Lions rendes volt és figyelembe vette Stafford kéréseit is a csapatkeresés kapcsán, tehát nem adták el csak úgy bárkinek. Ha így lett volna, akkor könnyen lehet, hogy a Carolina Panthersben kötött volna ki az irányító, ugyanis január végén a Senior Bowl után ők számítottak a fő esélyesnek a legjobb ajánlattal, amiben benne volt az első körös pickjük (1/8) és Teddy Bridgewater is.

Állítólag nagyon közel voltak a felek az egyezséghez, azonban Stafford közbelépett. Az irányító átbeszélte a dolgokat a családjával és arra jutottak, hogy leginkább Los Angelesbe szeretnének menni (a folyamat elején a Rams, a 49ers és a Colts volt a három fő kívánságuk). Stafford elmondta az álláspontját a Lions vezetőségének, és figyelembe is vették ezt, úgyhogy nem született meg a megállapodás a Panthersszel. A QB pedig véletlenül összefutott Sean McVay-jel Mexikóban nyaralás közben (mivel Stafford engedélyt kapott, hogy csapatot keressen magának, így ez nem számít tamperingnek), ez a találkozás pedig segített összehozni a cserét, a Rams megemelte az ajánlatát és elvitte Staffordot Detroitból.

A Lionsnek volt komoly ajánlata a Panthers mellett a Coltstól, a Broncostól és a Washingtontól is, plusz a csoportrivális Bears is érdeklődött, tudva hogy nekik azért jóval magasabb árat kellene fizetniük. A 49ers érdeklődött, de nem adott ajánlatot végül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!