Connect with us

Hír

TJ Watt és Elgton Jenkins sem tudja vállalni ma a játékot

A Steelers pass rushere, TJ Watt a napokban még reménykedett, hogy játszani tud a Bengals ellen, először kérdőjeles besorolást kapott, azonban most már hivatalosan is OUT a státusza, tehát nem fog pályára lépni a mai mérkőzésen – jelentette be a csapat. Wattnak az ágyéka sérült meg múlt héten, és várhatóan a következő fordulóban majd visszatérhet.

Mivel Alex Highsmith is sérült a pass rusherek közül, így Melvin Ingram túloldalán nem igazán van tapasztalattal bíró bevethető játékos a szélen, és középről is hiányozni fog Stephon Tuitt és Tyson Alualu, szóval a Bengals támadófala és Joe Burrow kicsit fellélegezhet. Ez egyébként azt is jelentheti, hogy ismét többet fog blitzelni a pittsburghi csapat.


A Packersnél is ki kell ülnie egy sztárnak a 49ers elleni meccset, habár ez kisebb meglepetés, hiszen Elgton Jenkins a pénteki sérülésjelentésen is kétségesként szerepelt – most már hivatalosan OUT a státusza. Jenkins rövid karrierje során játszott már minden poszton a falban, most épp David Bakhtiari sérülése miatt a left tackle pozíciót látta el magas szinten. Kiesése így nyilván nagy érvágás.

A helyére várhatóan Bill Turner mozog át a jobb szélről, az ő helyére pedig Dennis Kelly ugorhat be a túloldalon. A másik opció az, hogy Turner marad RT-ben és a 2019-es draftolatlan Yosh Nijman lesz az LT. Akárhogy is lesz, elég komoly kihívás elé néznek, ugyanis Nick Bosa és Arik Armstead fog rohamozni ellenük.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!